dissabte, 29 de desembre del 2012

El fi d'any!

Avui l’últim post de l’any, així que el dedicaré a la celebració típica de fi d’any que fem al Castell de l'Oliver.  

 
Amb el temps s’ha anat perdent la tradició de preparar l’últim sopar de l’any a casa i per això el Castell de l’Oliver proposa que opteu per viure en directe la gran celebració que muntem.
El nostre objectiu és que no us hagueu de preocupar per res i així poder rebre l’any nou amb felicitat i alegria.

Només al arribar us donem una tasseta de caldo per entrar en calor. I un cop ja esteu entaulats comencem amb el menú:
Crema reina
Caneló de marisc
Llamàntol a la planxa (peça sencera)
Xarrup de maracujà
Filet amb foie i reducció d’Oporto
Creps Souzette
Cafè i licors nacionals i d’importació. 


No ens oblidem que a les 12 en punt ja han d’estar tots els raïms pelats i amb el cotilló preparat perquè no falten mai les 12 campanades que oferim en directe.

I a partir d’aquí, que comenci la festa!! L’orquestra La Comparsa és la que s’encarrega de començar un nou any amb il·lusió i sobretot amb molta marxa al cos, doncs no paren de cantar els hits del moment fins a dos quart de tres que és quan fora a la terrassa hi ha el gran “show” de cuina oberta. Però això no vol dir que els més animats no puguin seguir ballant, perquè seguidament comença el Disc Jockey a la discoteca del Castell.

Així que ja podeu començar a pensar amb els nous propòsits de l’any i deixar de preocupar-vos pel què fareu per fi d’any i veniu al Castell de l’Oliver, perquè us assegurem diversió, bon servei, qualitat i tot rodejat dels vostres amics i familiars!


Ah! A més podeu demanar pel pack sopar + hotel!



Molt bon any 2013!

 

 

divendres, 21 de desembre del 2012

El Nadal i Sant Esteve



Ja s’acosta el Nadal i és que d’aquí quatre dies ja estarem asseguts davant de l’escudella i carn d’olla.



El Castell de l’Oliver és un lloc ideal per venir a celebrar el Nadal en família i, inclús, tenim sales privades per grups. El que trobareu el dia de Nadal són uns entreteniments de taula, la típica escudella amb galets i la carn d’olla. Seguidament, el capó rostit i de postres una piràmide de tres xocolates amb torrons i neules.



A més, el Castell també obra el dia de Sant Esteve per oferir-vos passar un altre dia conjunt amb la família, així si el Nadal ja l’heu passat a casa, per què no venir al Castell i així varieu de lloc?
Per Sant Esteve podreu gaudir d’uns diferents entreteniments de taula, dels canalons tradicionals d’en Carles Gaig amb beixamel trufada, llobarro salvatge amb gambes d’Arenys i coulant d’avellana amb torrons i neules.

Al Castell ja ho tenim tot a punt i a cada racó hi trobaràs un detallet de Nadal i és que aquí, al Castell de l'Oliver, mai perdem l’esperit nadalenc



TOT L'EQUIP DEL CASTELL DE L'OLIVER US DESITGEM MOLT BON NADAL!!






 


Per reservar truqueu al 93.791.15.29


dimarts, 18 de desembre del 2012

Les cerimònies



Bon dia, com ja vaig avisar pel facebook, el post d’avui va sobre les cerimònies al Castell de l’Oliver.


Com molts ja deveu saber, les cerimònies religioses en un establiment de casaments està prohibit, no obstant les civils són d’allò més acollidores i el Castell aposta per fer-les a la Glorieta o als jardins verds que envolten la masia. 



 La Glorieta és una cúpula creada l’any 2007 amb l’objectiu de poder estar gaudint d’un màgic casament i, al mateix temps, d’unes fantàstiques vistes al mar amb el conjunt del verd del bosc frondós.
La glorieta, que es troba als jardins dels arcs, és coberta, perfecte per celebrar la cerimònia tant ens dies assolellats com plujosos.




Un dels altres llocs on festejar el casament és en els jardins de la sala Milans, tot i així aquesta proposta és més adient en temps d’estiu, doncs és a l’aire lliure i l’ambient és més calorós i amb menys possibilitats de pluja.
Totes les parelles que han apostat pels jardins a l’hora de fer la cerimònia han estat molt contents perquè, la veritat, és que queda molt acollidor i, potser, més familiar. Tot i així aquesta opció no es pot realitzar si el nombre de comensals és elevat...però mai deixeu de preguntar-ho en el moment de la vostra visita amb els comercials.



Veniu a visitar-nos i us donarem totes les opcions possibles!

dijous, 6 de desembre del 2012

El ball (II part)


Seguidament del vals, el ritme de la música comença a ser més mogudet, tot i així els gèneres són molt variats perquè hi pugui haver una mica per tothom.  Les parelles, anteriorment, podeu fer una tria de cançons perquè sonin el dia del casament i poder-les ballar amb tots aquells que us envolten. 


Al Castell de l’Oliver tenim la pròpia discoteca on podeu ballar, riure, gaudir i pasar-vos-ho d’allò més bé en un dels moments més esperats de la celebració del casament com és l’hora del ball

Mai no deixa de sonar el paquito el chocolatero, I will survive o, actualmente, el gangnam style i és que és un dels moments més esperats per poder treure tota l’adrenalina que porteu dins i passar un gran record amb els vostres familiars i amics!

La discoteca del Castell de l’Oliver també disposa d’una petita sala chill-out per tots aquells que no sigueu tan amants del ball i així poden seure, escoltar i veure els convidats amb tranquil·litat sense la necessitat d’estar al mig de la pista donant tot allò de vosaltres. 

El ball i la festa són el final més esperat de cada casament i val la pena gaudir-los intensament, doncs la celebració que feia tant i tant de temps que estaveu preparant arriba a la fí i així poder començar un nou camí