dijous, 8 de novembre del 2012

Els petits detalls marquen la diferència



Avui parlarem d’un dels moments crucials de la celebració del vostre casament; la repartició de la figureta dels nuvis, el ram de la novia i els diferents detallets pels convidats.


Castell de l'Oliver
Cada un d’aquests moments significa molt per cada parella i és per aquest motiu que porta un temps de dedicació per pensar a qui i què li entregaran. Després de que els nuvis s’aixequin a tallar el pastís nupcial, agafen la figureta  i... comença la música!!! Van passejant pels corredors entremig de les taules fins a trobar als destinataris. Normalment, aquesta figureta se’ls entrega a la pròxima parella en casar-se.
Seguidament es regala el ram de la núvia. Aquest va al solter o soltera d’or, tot i que a vegades és una replica del ram original, doncs molts cops volen conservar el que va ser present el dia del casament.

Castell de l'Oliver, paresA més d’aquestes típiques entregues, també està molt de moda regalar un detall els pares. Mentre al fons sona una música emotiva i significativa, les mares, normalment, reben un gran ram de rosses vermelles i els pares un marc amb una fotografia del mateix dia del casament. Aquest és un dels grans moments més sentimentals on els convidats, fins i tot, es posen a la pell dels protagonistes i senten una profunda catarsis.
Per acabar, hi ha els detallets d’agraïment pels convidats. És de costum que els nuvis facin un recorregut per totes les taules per agrair als amics i familiars l’assistència i compartir un dels dies més especials amb ells, per aquest motiu ho acompanyen amb un petit regalet.

Fins aquí la dedicació a tots els detalls, regals i sorpreses que els nuvis donen a tots els seus per haver-los acompanyat en un dels seus grans dies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada