dijous, 18 d’octubre del 2012

El primer pas...



Bé, sabem que el primer pas és decidir que us voleu casar, però seguidament haureu de buscar un indret que us faci vibrar… el Castell de l’Oliver posa tota la il·lusió i ganes perquè així sigui. 
El primer que fem quan veniu a visitar-nos és seure, presentar-nos i parlar. D’aquesta manera ens coneixem i podem arribar a compenetrar-nos tan bé com vosaltres vulgueu. 

Busquem el dia desitjat, us donem informació sobre el Castell i continuem parlant i buscant idees perquè el dia del vostre casament sigui especial i únic.
A continuació, depenent del nombre de comensals que sigueu anem en busca de la sala que més s’esculli a vosaltres. Però, no hi ha res millor que veure-la en directe el dia d’un casament i sentir-vos al·ludits. Així que el dia de la visita, si ho desitgeu, us donem un dia recomanat per venir a veure les instal·lacions en funcionament. 

Més endavant ens tornarem a veure i continuarem parlant, l’eina més pràctica per buscar nous i petits detalls, per aportar solucions i així fer que el dia del vostre casament sigui tan especial com sempre havíeu desitjat.

6 comentaris:

  1. Quina il·lusió, just la setmana passada vaig venir a demanar informació... em va encantar el tracte, el lloc, l'espai!!! us vindrem a visitar aviat!

    MARTA I GERARD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda Marta i Gerard, moltes gràcies per visitar l'establiment i el blog!
      Ja sabeu que quan volgueu podeu venir a visitar-nos de nou! Us esperem!

      Elimina
  2. Nosaltres ens vàrem casar l'any passat al Castell i va ser espectacular... Tota la família ens va felicitar pel lloc escollit... Vàrem quedar tan contents que d'aquí poc serem pares per primer cop i ja tenim pensat fer el bateig al Castell de l'Oliver!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Rosalina.
      Ens alagrem molíssim que tingueu aquest bon record!
      Felicitats pel nou membre a la família! ens veiem aviat!!

      Elimina
  3. Nosaltres també ens vam casar l' any passat al Castell, i repetiria amb els ulls tancats sens cap dubte!!!va ser un dia increible, només puc dir que tothom va quedar encantadíssim i nosaltres més!!!des de petita que sempre m' havi agradat aquest indret però ara encara més!!!!moltes gràcies a tota la familia del Castell, sou genials!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse, moltes gràcies per l'escrit!
      Veient que des de petita t'agradava el Castell, vas realitzar un petit somni no? :) Ens alagrem molt Montse, i esperem veure't aviat pel Castell!

      Elimina