dimarts, 30 d’octubre del 2012

El 18 de novembre, el vostre dia



Tornem a obrir les portes del Castell de l’Oliver per presentar la segona jornada de portes obertes.

Castell de l'Oliver
Portes obertes, febrer '12
Totes aquelles parelles que tingueu previst casar-vos, ara és el moment de venir a visitar-nos ja que preparem l’espai com si fos dia de casament. Us mostrem totes les instal·lacions com si es tractés del vostre dia, un dels dies més especials que viureu mai.

A la fira hi trobareu preparada la cerimònia civil amb la soprano, les sales amb els més acurats detalls, coneixereu el tracte de persona a persona, i a més podreu degustar part dels nostres aperitius i veure tot el muntatge d’un casament en directe.

castell de l'oliver
Portes obertes, febrer '12
Preparar un casament implica pensar amb el més mínim detall, així que no ens oblidem d’ells i també estaran presents en diferents stands:  el fotògraf, la florista, el joier, els detallets per obsequiar als convidats, el viatge de noces... i no ens descuidem pas ni del vestit de la núvia ni el del nuvi!

El diumenge dia 18 de Novembre d’11 a 15 estarem tots per vosaltres. Però per fer una visita més agradable i atenta creiem que és imprescindible assegurar l’assistència que es pot fer a través del telèfon 93.791.15.29 o del e-mail comercial@castelldeloliver.es




És el vostre dia, així que us hi esperem a tots!


2 comentaris:

  1. Bona tarda, no sabia que feieu jornades de portes obertes. Ho trobo molt interessant ja que en Manel i jo estem buscant lloc per casar-nos! Què bé poder venir a visitar-vos d'aquesta manera tan especial! Així ho veure'm tot de primera mà! Ara mateix trucarem per confirmar! Moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. Bon dia Mariona! Sí, ja és la segona jornada que fem i va anar molt bé! Com tu dius, és molt útil venir un dia com aquest perquè pots veure les instal·lacions com si es tractés d'un dia de casament. Truca i així busquem hora perquè sigueu atesos ràpidament.
    Moltes gràcies Mariona.

    ResponElimina